Termeni si conditii mereuprimul.ro

Publicat la data de: 12.07.2017 14:32 | Actualizat la data de: 26.03.2019 14:32 | Autor: Info Mereuprimul.ro

Magazinul online www.mereuprimul.ro este proprietatea SC Smart Online Distribution SRL cu sediul in Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov, avand codul unic de inregistrare RO24025894 .

Smart Online Distribution SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33943.

1. Limitarea raspunderii SC Smart Online Distribution SRL

1.1. Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, iti recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Societatea Smart Online Distribution S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Continutul site-ului mereuprimul.ro, (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, etc), a fost alcatuit in colaborare cu reprezentantii marcilor care se gasesc pe site, si este proprietatea Smart Online Distribution SRL si a furnizorilor sai. Folosirea fara acordul scris al Smart Online Distribution SRL a elementelor enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Smart Online Distribution SRL nu acorda dreptul de a descarca, sau de a modifica partial sau integral, de a copia, de a vinde sau revinde, de a exploata site-ul in orice alta forma, cu scopuri comerciale sau opuse intereselor societatii, fara acordul scris in prealabil al acesteia. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre reprezentantii fiecarei marci.

Totusi s-au depus eforturi pentru a minimaliza greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.

Fotografiile produselor prezentete pe site-ul nostru au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Produsele si serviciile sunt comercializate in forma oferita de producator si in limita stocului disponibil. S.C. Smart Online Distribution S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Smart Online Distribution S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Smart Online Distribution S.R.L. pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Smart Online Distribution S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Smart Online Distribution S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul www.mereuprimul.ro.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre societate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Smart Online Distribution SRL livreaza produsele in toata tara.

Smart Online Distribution SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului. Smart Online Distribution SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Smart Online Distribution SRL. Plata produselor se poate efectua in avans sau la livrare. Smart Online Distribution SRL isi rezerva draptul ca in anumite situatii sa solicite plata in avans.

Dovada platii trebuie transmisa catre Smart Online Distribution SRL prin fax la numarul 031.438.29.90, sau pe e-mail la adresa office@mereuprimul.ro. Livrarea se va efectua numai dupa confirmarea intrarii banilor in contul societatii. Produsele solicitate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Pe factura se va tiparii pretul de achizitie stabilit impreuna cu consultatul de vanzari in momentul confirmarii comenzii. Smart Online Distribution S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@mereuprimul.ro Produsele cumparate prin intermediul site-ului mereuprimul.ro  beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, sau al furnizorului.

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.mereuprimul.ro  si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Plata efectuata in avans prin ordin de plata sau prin Libra Pay nu garanteaza rezervarea produselor comandate. Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi al magazinului online nu inseamna si rezervarea produsului.

Plasarea unei comenzi online nu garanteaza rezervarea produslui / produselor comandate.

In cazul trimiterii unei comenzi online veti primi pe email un rezumat al comenzii efectuate ceea ce nu inseamna si confirmarea comenzii. SC Smart Online Distribution SRL confirma comenzile innainte de onorarea lor prin contactarea clientului. Smart Online distribution SRL isi rezerva dreptul de intarzia sau anula livrarea produselor daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Smart Online Distribution SRL.

1.2. SC Smart Online Distribution SRL  nu este si nu poate fi responsabila pentru prejudiciile create de  erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor prezente pe site, preturi afisate gresit,  sau/si daca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.

1.3. Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre Client(utilizator).

2. Drepturi de autor(Copyright)

 SC Smart Online Distribution SRL este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului www.mereuprimul.ro , respectiv asupra design-ului si continutului precum si asupra marcilor inregistrate in numele producatorilor si publicate pe site. Astfel orice tentativa de copiere a  continutului, programe automate sau alte informatii publicate pe site, va fi pedepsita conform legii in vigoare.

3. Garantiile produselor

3.1. Produsele achizitionate prin intermediul site-ului www.mereuprimul.ro beneficiaza  de garantia provenita din partea producatorului

3.2. Stergerea etichetei care contine  (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce la pierderea garanţiei. Conditiile de garantie sunt mentionate in certificatul de garantie al produsului.

4. Termeni de confidentialitate

Va mulțumim că vizitati site-ul nostru.

In momentul in care dumneavoastra vizitati acest site, când ne contactati sau când apelati la serviciile noastre, ne încredințați informațiile cu caracter personal.

Din acest considerent scopul acestei Politici de confidențialitate este acela de a vă aduce la cunoștință ce fel date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu aceste date.

În conformitate cu dispozițiile legale, operatorul tratează cu seriozitate confidențialitatea și nu vinde niciodată listele sau adrese de e-mail.

Informațiile nu vor fi oferite unor terțe persoane fără a va informa în prealabil.

Scopul pentru care este reglementata o astfel de Politica de confidențialitate este acela de a vă aduce la cunoștință toate informațiile de care dumneavoastră aveți nevoie să luați la cunoștință înainte de a furniza datele cu caracter personal ce vă aparțin.

 Sperăm că le veți citi cu atenție.

Prin navigarea pe site-ul Mereuprimul.ro sau prin contactarea noastră prin formular declarați că ați fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.

Crearea unui cont client pe site-ul nostru sau plasarea de comenzi online se face numai de catre clientii care isi exprima aceasta optiune. 

Acord stocare si prelucrare

Prin crearea unui cont de client sau plasarea unei comenzi pe site-ul nostru, va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal solicitate in formularul de creare cont sau plasare comanda sa fie stocate si prelucrate firma noastra.

DEFINIȚII

Magazinul online www.mereuprimul.ro este proprietatea SC Smart Online Distribution SRL, cu sediul in strada Rezervelor , nr. 19, ap 1, Chiajna, Ilfov, avand codul unic de inregistrare RO24025894 si este inregistrata la registrul comertului cu J23/2848/2014.

Smart Online Distribution SRL este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 33943.Potrivit Regulamentului  (UE) 679/2016 (aplicabil în România din 25 mai 2018), mereuprimul.ro este operator de date cu caracter personal.

Când spunem „GDPR” ne referim la Regulamentul (UE) 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE.

Termenul „date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”);

Potrivit legislației în vigoare, dumneavoastră, în calitate de vizitator al site-ului reprezentați o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Persoana fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Pe parcursul desfășurării activității societatea își poate schimba Politică de confidențialitate. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificare, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/sau notificare pe e-mail.

SOLICITĂRI ȘI LĂMURIRI

Pentru ori informații suplimentare, clarificări ori lămuriri asupra prelucrării datelor dumneavoastră vă stam la dispoziție pentru vă aduce la cunostință toate informațiile necesare de care aveți nevoie.

În acest sens ne puteți scrie la adresa de e-mail:  datepersonale@mereuprimul.ro

TIPURILE DE INFORMAȚII PE CARE SOCIETATEA LE PRELUCREAZĂ

a)      Informațiile furnizare de către dumneavoastră în baza unui consimțământ

În momentul în care completați rubricile de pe site, când ne contactați prin telefon sau e-mail, ori ne comunicați prin orice altă modalitate,  în mod voluntar informațiile le prelucrăm. Aceste informații includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa unde se dorește a fi livrate produsele comandate si codul IBAN, în cazul în care doriți sa efectuați plata în mod on-line.

Când postați un comentariu la un articol de pe blog, sau formulați o recenzie ne furnizați informațiile dumneavoastră (nume și e-mail). 

Oferindu-ne aceste informații, noi le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date.

       b) Informații colectate în mod automat

Atunci când utilizați site-ul nostru chiar și în scop informativ, este posibil să  vă colectăm informații despre vizita pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ați interacționat cu site-ul.

Aceste informații pot fi utilizate prin folosirea cookie-urilor ori a altor tehnologii de similare.

 TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

            În privința datelor pe care ni le oferiți în mod voluntar prin completarea și trimiterea formularului aferent sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016) prelucrarea este necesară pentru executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract;

            În ceea ce priveste oferirea voluntar prin postarea unui comentariu la un articol de pe blog, ori postarea unei recenzii cu privire la o comanda, temeiul prelucrării este obligația noastră legală de a sprijini exercitarea dreptului de informare, dar și interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blogului transparență și informare.

            În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul.

            Odată cu accesarea site-ului, consimțământul este exprimat în mod valabil asupra prelucrării.

SCOPURI DETERMINATE PENTRU COLECTAREA DATELOR

Datele personale colectate vor fi folosite  in urmatoarele scopuri:

 • contactarea dvs. in verificarea corectitudinii comenzilor plasate pe site-ul nostru
 • corespondenta ulterioara crearii contului client sau plasarii unei comenzi
 • expedierea produselor comandate
 • prestarea unor servicii comandate
 • crearea de statistici interne in cazul in care clientii plaseaza mai multe comenzi
 • emiterea de documente nefiscale si fiscale (facturi proforme, certificate de garantie, facturi fiscale etc.)
 • contactarea dvs. de catre terti in vederea livrarii unor comenzi, remedierea unor defectiuni tehnice ale site-lui, solicitarea de opinii privind gradul de satisfactie, prestarea unor servicii comandate
 • În vederea respectării procedurilor atunci când se dorește a fi încheiat un contract ;
 • În vederea formularii unor raspunsuri pentru întrebările adresate de către persoanele ce utilizeaza site-ul;
 • În vederea marketingului, însă acest aspect va fi efectuat numai în situația în care persoana viată și-a exprimat consimțământul în prealabil.
 • Pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite.

DURATA STOCĂRII DATELOR

Stocarea datelor personale se face pe perioada nelimitata, fiind utilizate pe toata aceasta perioada doar in scopul in care au fost colectate initial.

TRANSFERUL DATELOR CĂTRE TERȚE PERSOANE

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate către :

Autoritati de stat (Inspectoratul Teritorial de Munca, ANAF, instante de judecata, Ministerul Public, autoritati fiscale), furnizori de servicii (inclusiv consultanti, avocati contabili, experti, dezvoltatori de servicii IT, administratori platforme IT / softuri utilizate in calitate de angajat, societati de arhivare, hoteluri, agentii de turism, organizatori de evenimente, furnizori de programe de training si evaluare a performantei, platforme de recrutare) si alti destinatari pe care angajatorul ii nominalizeaza in mod expres, potrivit prevederilor legislației aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. ( companii de presteri servicii hosting, administrare site, curierat, prestatori de servicii, sondaje de opinie etc.).

Firma noastra gestioneaza relatiile cu fiecare din acesti terti prin semnarea unor contracte de confidentialitate asigurandu-se astfel ca datele personale pe care ni le oferiti nu sunt folosite de catre terti decat in scopul declarat in care au fost colectate de pe site-ul nostru.

Mentionam ca datele mai pot fi transferate si altor părţi cu consimţământul sau la instrucţiunile persoanei vizate.  

TRANSFERUL DATELOR CĂTRE STATE TERȚE

Va informăm că în prezent, operatorul nu transferă datele cu caracter personal ale persoanei vizate către state din afara Uniunii Europene.

În cazul în care această politică va fi modificată, persoana vizata va fi informata în mod corespunzător, i se vor prezenta garanțiile aferente și i va solicita consimțământul.

DREPTURILE PERSOANEI VIZATE

 • Dreptul de retragere a consimțământului ;

În cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, Persoana vizata isi poate retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unei notificati la adresa de contact a operatorului. ( mail : datepersonale@mereuprimul.ro ) sau puteti oricand sa solicitati stergerea datelor personale, folosind optiunea de Stergere Date din contul de client deschis pe site-ul nostru in momentul plasarii comenzii.

 • Dreptul de acces ( Art. 13 Regulament)

Persoana vizata are dreptul de a obține din partea operatorului o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, avand si dreptul de acces la datele respective.

 • Dreptul la rectificare ( Art. 16 Regulament)

Persoana vizata are dreptul de a obtine, fără întârziere, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Avand in vedere scopurile în care au fost prelucrate aceste date, Persoana vizata are dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.

 • Dreptul la stergere ( Art. 17 Regulament )

In ipoteza in care :

i. Datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor stabilite.

ii. S-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare.

iii. Opunerea de catre Persoana vizata a prelucrării datelor.  

iv. Prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

 • Dreptul  la restricționarea prelucrării ( Art. 18 Regulament)

In urmatoarele situatii :

1.  Persoana vizata contestă exactitatea datelor, pentru o perioadă care îi permite operatorului să verifice exactitatea datelor;

2. prelucrarea este ilegală, iar Persoana vizata se opune ştergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricţionarea utilizării lor;

3. operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar Persoana vizata i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanţă;

4. Persoana vizata s-a opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

 • Dreptul la portabilitatea datelor ( Art. 20 Regulament)

Persoana vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care il privesc şi pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent şi care poate fi citit automat şi are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care :

a)         prelucrarea se bazează pe consimţământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b);

b)         prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.

 • Dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor.
 • Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere.

5.   Pretul si disponibilitatea produselor

5.1. Preturile produselor de pe acest site sunt cu titlu informativ si pot suferi modificari neanuntate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

5.2. Pentru anumite produse SC Smart Online Distribution SRL isi rezerva dreptul de a solicita clientilor diferite sume cu titlul de avans. In cazul in care la livrarea produselor clientul se razgandeste la a mai achizitiona atunci suma achitata cu titlul de avans se va restitui conform conditiilor prevazute in contractul de avans.

6. Livrarea produselor

6.1. Livrarea produselor comandate se face prin personal propriu sau prin curier specializat in transport.

6.2. Produsele livrate de SC Smart Online Distribution SRL sunt insotite de certificatul de garantie, factura fiscala, bon fiscal (in cazul platii efectuate in numerar la livrare si este incasata de personal propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta in numerar la livrare prin curier)

7. Denuntarea unilaterala a contractului

7.1. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Costurile cu returnarea produselor vor fi suportate de catre consumator.  Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga din momentul primirii acestora de catre consumator.

7.2. In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator pentru produse NU si pentru transportul acestora, fara a-i solicita consumatorului cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

7.3.  Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

7.4  in cazul expeditiilor primite prin societatile de curierat prin semanrea awb-ului de primire inseamna ca beneficiarul a inspectat si verificat coletul primit si este de acord cu acceptarea produsului si preluarea raspunderii cu privire la starea produsului comandat. Reclamatiile ulterioare cu privire la deteriorarea produsului comandat nu se mai accepta.

 8. Returnarea produselor

8.1. Consumatorul poate returna produsele in termen de 14 zile de la receptia acestora conform legii aflate in vigoare.

8.2. Dreptul de retur in termen de 14 zile este reglementat de Ordonanta 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Conditii de retur:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:
-in ambalajul original cu toate accesoriile si consumabilele aferente(daca este cazul, inclusiv manuale si alte materiale)
-sa fie insotite de certificatele de garantie ale produselor intacte si documentele originale care le-au insotit (factura fiscala, bon etc)
-fara a prezenta urme de uzura, sa nu fie bransate la reteaua de gaz, sa nu fie legate la sursa de apa, echipamentele sa nu fie utilizate sau instalate ori puse in functiune etc.

8.3. Costurile de retur si transport ale produselor in cazul in care cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 14 zile de la receptia produselor, sunt suportate de consumator.

8.4. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.

8.5  in cazul expeditiilor primite prin societatile de curierat prin semanrea awb-ului de primire inseamna ca beneficiarul a inspectat si verificat coletul primit si este de acord cu acceptarea produsului si preluarea raspunderii cu privire la starea produsului comandat. Reclamatiile ulterioare cu privire la deteriorarea produsului comandat nu se mai accepta.

Daca ai probleme sau nu esti multumit de produsele achizitionate te rugam sa ne contactezi in cel mai scurt timp. Nu promitem dar vom incerca sa facem totul pentru a remedia deficientele.

MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 36400.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO
Producatori recomandati
Comanda telefonica
0786.289.809
Suport clienti
comenzi@mereuprimul.ro
Program de lucru
Luni-Vineri: 08.00-17.00
Sediu
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov
 
www.price.ro - your shopping expert Viziteaza site-ul Mereuprimul.ro pe ShopMania
Compari.ro - ghid autentic de shopping
 
 
Copyright © SC Smart Online Distribution SRL 2022
MereuPrimul.ro Instalatii de incalzire, climatizare si produse pentru confort la cel mai bun raport calitate/pret. ♦ Vezi ce oferte ti-am pregatit. ♦ Posibilitate de plata in rate. 0786.289.809 Email: comenzi@mereuprimul.ro
RON 0.28 - 36400.00
Strada Rezervelor , nr. 19, parter, Chiajna, Ilfov. Ilfov Chiajna RO